torsdag 19 mars 2009

Tankar.

Hur mycket jag än vill koppla bort det som hänt, så känner jag mig som en tickande bomb som inte vet då det ska hända igen.
Men det kanske inte ens händer igen, och det är så jag måste tänka, positivt!
Det är dock inte alltid så lätt, men jag försöker.

Jag har mycket tankar kring det som hänt och jag går och väntar på en ny ultraljudstid på specialist-MVC. Nästa torsdag går min sjukskrivning ut, och jag känner att jag måste träffa en läkare innan dess som kan bedöma om jag kan jobba igen eller inte, så jag hoppas på en tid snart!

Ovissheten är den som är jobbigast. Och så alla dessa blanketter som jag måste fylla i nu när jag är sjukskriven(sjukskrivningspapper, havandeskapspapper, och föräldrarpenningspapper), hahahaha.

Ikväll ska jag få finfrämmande av Mellan och kanske Maria. Mellan ringde mig i all förskräckelse häromdagen efter att hon läst vad som hänt i min blogg. Hon blev orolig för mig, söta Mellan!
Funderar på om jag ska ta och slänga ihop en muffins-smet lite senare och baka muffins till kvällen.

Idag kommer kanske Nettan förbi en runda, annars blir det bara film, film, film för min del, och kanske ett varv runt huset.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag gillar muffins med

Anonym sa...

Jag är bra på blanketter och jag gillar muffins. Spara några åt mig som jag kan smaska på när blanketterna ska fyllas i.

Anonym sa...

Jag har sparat muffins till er... puss