söndag 26 april 2009

Sol i stua och korvgrillning på Flundran.

I lördags åkte jag, Peter, Virva och Tage till stua igen.
Det var dax att slipa och spackla färdigt de dumma väggarna i stua. Det har varit mycket som måste fixas på väggarna innan vi kan börja tapetsera och Tage är världens bästa tapetserare och vet att det är viktigt med ett noga grundarbete före tapetsering, för bästa resultat! Tack Tage för att du hjälper oss!!!

Medan Peter och Tage var inne och jobbade, satte Virva och jag oss i solen. Vilken utsikt vi hade från våra solstolar!!! Gröna fält, solens strålar och skog. Ett flygplan flög över fältet och det enda som hördes runt oss var vårfåglarna och och skogens brus. Härligt!
Hund var också med och sprang och lekte på gräsmattan med sitt ben.


Junior kokas lite.

Lite senare kom även Johanna och Robin förbi. Peter och Tage var klara och vi satte oss och åt lunch på verandan. Peter och Robin spelade lite fotboll.


På kvällen tog vi grillarna och korven med oss till Stensö-Flundran allihop, och hade en supermysig grillkväll tillsammans i kvällssolen.





Man får ont i ryggen av att sitta, då är det skönt att ligga på en filt i solen.




VACKERT!
När det blev kyligare åkte vi alla hem till Johanna och Robin med en påse godis från Margaretaplan och tittade på gamla kort via datorn på deras projektorduk.
Tack för en trevlig dag tillsammans med La' Familia.
Saknade Fian och Röj som satt på planet hem från Kamel-landet.

Inga kommentarer: