lördag 13 juni 2009

Fredag i stua med en liten släkting!

Igår åkte jag och Peter till Jysk för att titta på överkast till sängen i stua. Vi kom istället ut med fyra filtar för 14 kr/st , för att ha till utemöblerna att svepa in sig i när det är småkyligt ute. Perfekt pris!
Vidare ramlade vi återigen in på Ikea och där hittade vi ett överkast för bara 47 kr. Vi köpte två extrakuddar också, för 12 kr/st.

Sedan tog vi bilen och körde vidare till stua. Vi hade hela bilen full med saker efter våra inköp i tidigare i veckan. Peter köpte en Ikea-lampa efter jobbet igår via Blocket.se, för bara 15o kr (449 kr i nypris), som vi också hade med oss.

Väl framme, packade vi upp alla saker och gjorde iordning. Peter satte dit de sista listerna i trappan också och sedan tände vi grillen för grillmys. Johanna och Robin och Bebban kom också förbi en liten runda. Vi grillade, pratade och drack öl/alkoholfrittvin.
Peter höll också, för första gången, sin lilla nya släkting i famnen. Han är så fin med barn och han kommer att bli den bästa pappan som finns!!!!

Släktingar, Farbror Peter med lilla brorsdottern Nouvelle.

Jag provar den nya filten. Skön!

Den nya trasmattan i hallen, för 19 kr på Ikea.

Ännu en ny matta från Ikea i lilla hallen, 79 kr. Men efter att ha lämnat tillbaka målarfärgen som stank avlopp, fick jag ett tillgodokvitto på 39 kr, så mattan blev ju då ännu billigare! :)

Det nya överkastet på sängen uppe på loftet.

Och lampan med "dimmer" som Peter fyndade på Blocket, för 150 kr.

De sista listerna i trappan är nu på plats! Det blev ju bra ju!

Kastrullerna och grytorna, som jag rotade fram i källaren i veckan, kommer nu väl till användning i stua.

Det kommer elvispen och våffeljärnet, som jag hittade i källaren, också att göra.

Och även dessa söta, små glasassietterna med blommor på. 8 st låg och gömde sig i källaren. Perfekt att ha i stua. Dem kommer vi att servera jordgubbstårta på alla midsommaraftnar framöver :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det är i Stuan nu ....nu kan ni bara njuta av att vara där efter allt jobb *puuh* visst har vi jobbat hårt Akiz? :-)
Virva

akiz sa...

Tack... hahah ja visst har vi...
ellerhur var det ju jobbigast att måla taket, eller vad säger du??
*flin*

Anonym sa...

Hahaha ja eller så var det att ligga i solen och tryna :-)

Anonym sa...

oj vad fint ni har fått kram Leniz