fredag 22 maj 2009

Pricken över i:et!

Idag gjorde jag och Peter en dagsutflykt till Kosta Outlet för att titta lite på grejer till stua.
Vi hittade två måsar i trä och så köpte vi lite kläder till Peter och en gullig mössa till Junior/Junia. Det står "Gullunge", fast på finska på mössan, så vi var bara tvungna att köpa den. Peter har ju sina rötter från just Finland då både hans mamma och pappa är därifrån.

När vi shoppat färdigt åkte vi hemmåt, men vi mellanlandade på Ö&B i Nybro och sedan tog vi en kebabtallrik på Kebaben innan vi åkte vidare till Kalmar. Vi stannade till på KID och där hittade vi massor av saker till stua. Nu har vi verkligen satt pricken över i:et i stua. Så fint det blev! :


Kudde från KID.

Soffhörnan med nya kuddar från KID och måsar på bordet från Kosta Outlet.

Peter plockade lite vete ute vid stua som vi satte i en vas.



Köksbordet, med mina hemmasydda löpare i svart linnetyg. Vi ska nu bara måla benen på köksbordet vita, men det får bli ett senare projekt. Värmeljus-fyren köpte vi på KID.


En segelbåt från KID.


En köksmatta från KID.
Efter att vi fixat lite i stua fick vi besök av Virva, Tage, Fian och Röj. Vi premiärgrillade korv på den nya grillen och åt inne tillsammans med lite vin och några öl. Jag och Fian fick i vanlig ordning dricka juice och vatten :)

Vi åt och pratade och när de sedan åkte hem, satt jag och Peter och tittade på solnedgången över åkrarna och låg i soffan med tända ljus och bara njöt av att äntligen ha fått iordning i stua.


Stumamms och stupapps!
Imorgon ska vi köpa fler saker som behövs till stua.
Sedan får vi leva på vatten och bröd resten av månaden :)

5 kommentarer:

sara sa...

va mysigt ni har fått det gumman. Kul o se förändringen:) KRAM

johanna sa...

ååååååååååååå va fint ni får det!!! och vilken fin mössa en sån vill vår sessa med ha ju! hihi

Anonym sa...

Ska hela syskonskaran få barn? Lr varför dricker inte Fian?

akiz sa...

Någon måste ju vara chaufför oxå :)

Malin Unger ( fd Svensson ) sa...

Åh vilken mysig stuga. Blir nästan lite avis :) trots att vi har precis sålt vår stuga på Öland. Kände att det blev för mkt med både hus och stuga. Men...vi kommer nog sakna den trots allt :(