tisdag 22 september 2009

Dagarna som gått.....

Johannas 30-årsfest blev lyckad!!
Smörgåstårta, smaskig kladdkaka, glada vänner och fina presenter. Jag hoppas att hon blev nöjd! Jag fick också presenter. En bok av Fia och Roy (Carolina Gynnings "Ego woman") och ett par jättefina leggings från HM av Sara, Johan och Belle. Tack som tusan, de var jättefina och boken ska jag kasta mig över när den kommer!!!!

I söndags var det dax för tvättstugan igen. Pust, vad jobbigt det är att boka tvätt-tider att hålla reda på och så detta fasliga kånkandet med tvättkorgen upp och ner för trapporna. Jag saknar min tvättmaskin!!!!

Imåndags hade jag en slappardag. Jag var bara hemma hela dagen och vilade och tog det lugnt. Drack mig less på kaffe och busade med Alven.

Idag var det gott med kaffe igen. Jag var klar tidigt idag, redan klockan 10.00 var jag på stan. Där fixade jag med lite ärenden inför dopet, shoppade lite för mina födelsedagspengar (en ögonskugga från Make up Store och en lila tunika från HM till dopet) och så tog jag en fika med Johanna och Bebban.
Klockan 17.00 var jag hemma igen efter en heldag på stan.

Alltså jag måste bara få bajsberätta lite. Alva har en förmåga att alltid göra 2:an hos Peter i hans knä. Jag börjar faktiskt undra om Alva tror att han är någon slags toalett eller något. Och nu har hon börjat envisas med en ny stil då hon poopar. Nu ska hon "ståhänga" när hon gör 2:an.
Min lilla Alv, du är inte som andra bebisar!!!


Så här snygga blir man efter 30 ;)

Pappa-toalett.

....och så tar vi i. Hahahaha!!!

De fina leggingsen jag fick av Sara, Johan och Belle. Jag har 3,5 kg kvar att gå ner, sedan väger jag som jag gjorde innan jag blev gravid, inte illa!! (I bakgrunden ser ni vår nya hallmöbel som vi hittade på fyndavdelningen på Ikea).

Mamma-Alven kärlek!

I morgon ska jag ringa BVC och så måste jag fixa lite här hemma. Ska ta mig en hemmadag imorgon igen, se på lite film, fixa med Alvas dopkläder och dricka kaffe :)
Det har varit mycket att stå i nu, men nu börjar det lugna ner sig!

3 kommentarer:

johanna sa...

tack för en mysig dag på stan. hahahaha jag bara älskar ju den poop ställningen så gullig. hoppas alven är bra i poopet idag! puss

Nettis_75 sa...

Önskar att jag kunde komma till dig och dricka en kopp kaffe men jag är inte bra ännu. Hostat järnet idag på morgonen och känner mig tung i huvudet fortfarande.
Såååååå bedårande hon är när hon ska göra 2:an!!! Gullunge!!!!

Fia sa...

Alven är som sin faster, hon kommer bli en borta-bajsare!!!