måndag 28 januari 2008

Otäcka, dumma film!


Kollade på "Iam legend" igår! Jävla film till att vara otäck! Hoppade till flera gånger under filmen. Jag hatar filmer som man nästan skiter på sig av :)

Men den var bra som faen!


I am legend
Längd: 1tim 40min Åldersgräns: 15årGenre: ScificMed: Will smith, Salli Richardson, Alice Braga, Charlie Tahan Regi: Steve BendelackRobert.
Neville är en lysande vetenskapsman, som kommer till korta när ett fruktansvärt virus sprids utan att kunna vare sig stoppas eller botas. Neville, som visar sig vara immun, blir den sista överlevande människan i New York City, kanske även i världen. Helt ensam är han inte förstås... han delar tillvaron med "de infekterade", pestens offer, som har förvandlats till kannibalistiska varelser som endast lever i mörker och som hungrigt slukar allt och alla som kommer i deras väg. I tre års tid har Neville lärt sig att söka mat och andra livsnödvändigheter på dagtid och troget sända radiomeddelanden i ett desperat hopp om att hitta andra överlevande. Samtidigt smyger "de infekterade" i skuggorna och väntar in den dag Neville, mänsklighetens sista hopp, gör ett enda litet misstag.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Filmtips.
Nina ninaaaa nianaaanana
Nina ninaaaa nianaaanana
(eller det kanske var boktipset som lät så?)

Gone baby gone
Shot ém up
License to wed
Eastern promises
The kingdom
The game plan (kanske inget peter gillar)

Anonym sa...

har ni den så man får låna?????

Anonym sa...

kom på att ni kanske var på bio???

Anonym sa...

vi såg den hemma, men den var inte vår tyvärr....så vi har redan lämnat tillbaka den.