söndag 18 oktober 2009

Kusinkul.

I helgen har Alven träffat sina kusiner. Igår var Nettan och Johan här med kusin-Melina och hälsade på. Vi drack kaffe och åt bullar som kusin-Melina hade med sig.

Idag åkte vi hem till Johanna, Robin och kusin-Nouvelle och hälsade på. Johanna bjöd på kaffe och Lemonbars som de hade bakat. Kakorna var supergoda! De är så duktiga så, på att baka!
Alva och Nouvelle låg på mage på en filt på golvet och pratade med varandra och lekte med Nouvelles nya leksak som hon fick av oss, en bitleksak med pipljud.

Alven och Bebban.

Ikväll har vi bara tagit det lugnt, lagat mat och tittat på TV.
Alva har varit så orolig och knölig nu i några nätter, så nu har jag fått känna på igen hur det är att vara vaken om nätterna. Fy så jobbigt!! Jag förstår verkligen att de andra mammorna, som är uppe så mycket på nätterna i så många månader, måste vara supertrötta.
Själv har jag ju haft turen att få sova om nätterna den senaste tiden eftersom att Alva har somnat vid 21-tiden och sovit fram till ca 06-tiden för att då äta lite och sedan somna om igen och sova fram till 08-tiden. Men inte längre!!
Nu knölar hon jättemycket om nätterna och ska ha mat mitt i natten för att sedan knöla vidare fram till nästa matning. Där mellan spottar hon ut nappen och ska nappas stup i kvarten också.
Jag är skittrött efter bara 3 nätter!
Vi tror att hon är i en tillväxtperiod nu och därför är mer hungrig än vanligt. Nu har vi gått över till 2:ans ersättning, som man ska göra vid ca 4 månaders ålder, för att se om det hjälper att hålla henne mätt längre.
Hoppas på en bra natt!
God natt!!

1 kommentar:

fru olin sa...

fy, det är jobbigt, det där.......hoppas det rättar till sig igen snart. Kram