tisdag 14 juli 2009

BVC

Alva gick igenom besiktningen. Hon har gått upp från den senaste vikten, 4175 gr, till 4430 gr!
Hon har äntligen bajsat igen och amningen ser bra ut! Vi gör helt rätt med amningen och det vi undrade över har vi fått svar på.
Ja,vi gör faktiskt helt rätt med ALLT vi undrat och funderat över. Moders och faderskänslorna är korrekta!!! :)
Nästa vecka ska hon besiktigas igen!

4 kommentarer:

Mamma sa...

Ni är superduktiga föräldrar! Gå på känsla - det blir alltid rätt!
Kram från mormor Sonja

Fia sa...

har hon haft bajsproblem? Som sin faster då :) Fast faste rär okej nu, men MVC tyckte jag skulel äta järntabletter nu, utan att ens ha kollat mina värden... jag väntar tills nästa besök tror jag, inte sugen på att bli förstoppad igen... Fast hon sa att det var svårare att hämta upp om det blivit jättelågt, men å´andra sidan gilalr jag inte henne så som Johanna gjorde. tycker hon är trevlig men liet nonchalant. ringde henne om mina ryggsmärtor idag och hon typ: ja, det är vanligt. ingen fara! Men hallå! jag har så ont så jag vaknar när jag vänder mig, självklart behöver det inte vara graviditeten som gör att jag har ont i ryggen, men hon kunde väl undrat lite...

johanna sa...

så himla skönt för er akiz o peter! o alving med såklart =)
fia stå på dig om ontet, jag fick gå på eget bevåg till sjukgymn, susanne sa i princip du är gravid du ska ha ont!, om du vill låna sexiga gravidbälten finns d här !!! tips är annars glidlakan, men kan tänka mig att det funkar med satinlakan!

Nettis_75 sa...

Vad skönt att hon ökar i vikt så bra. Med hennes hobbies så ska ni se att hon ökar med raketfart snart.. *ler*
Fia: Låter som foglossning. Jag fick min foglossning med både Oliver och Melina i ca 3:e månaden och det gör grymt ont. Ring mhv igen och be att få remiss till sjukgymnast. Jag gick på vattengympa på lasarettet, 2 ggr/vecka och det var grymt skönt. Det var sjukgymnasten som ordnade det.