söndag 8 november 2009

Gröt är gott!

I fredags började vi med smakportioner till Alva. Mild havregröt stod på menyn i fredags. Alva gillade det och det gick riktigt bra att mata henne. Hon åt så duktigt och det var inte mycket gröt som kom ut igen. Det är så sjukt att tiden går så fort. Vår lilla bebis sitter nu i en stol och käkar gröt!!!!



Peter och Robin var i Nybro och spelade hockey i fredags, så jag och Johanna slog våra kloka ihop och satt hemma hos Johanna och tittade på Idol, matade bebisarna med gröt och pratade skit. Alva har varit lite stökig om kvällarna och inte kommit till ro så bra, men det gick riktigt bra att sova borta ett par timmar tills pappa-Peter kom och hämtade oss så att vi kunde åka hem och sova vidare.
Igår (lördag) var Johanna, Bebban, Virva och Tage hos oss på middag. Peter och Tage lagade mat och Virva passade Alva. Alva somnade lite senare än vanligt, men det gick jättebra att få henne att somna trots att det var lite liv ute i vardagsrummet. Lilla duktiga Alva!!
Natten till söndag fick jag sova och Peter tog nattvaket. Så himla skönt att bara få vakna till, vända sig om, släppa en skit ;) och sova vidare för en gångs skull och slippa gå upp och mata en natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

så sööööööt /farmor

Anonym sa...

Hon är som en docka söta ALVEN /Farmor