tisdag 7 december 2010

Sjukstuga!

Sjuk liten Alv

Imorse vaknade Alva tidigt så jag hämtade in henne till oss. Hon var varm och hostade och snorade. Efter en stund somnade hon om hos mig men gnydde i sömnen. När vi vaknade framåt 08.00 igen var hon fortfarande varm och jag tog febern på henne. 38.3 hade hon då, så det var bara till att stanna hemma igen!
Alva är sjuk ganska mycket. Hon har ju sin astma som förvärrar det hela. Hon har jobbiga nätter igen med hosta och täppt näsa.
Förkylningar 11 gånger på ett år är helt normalt de första åren, sa de hos läkaren och det blir ca 1 gång i månaden det!
Så nu var det tydligen dax för decembermånads förkylning! Stackars de små! Tänk er själva att vara sjuk jämt, det kan inte vara kul!

2 kommentarer:

Cissi sa...

Stackars Alva. Vi diskuterade det där på jobbet igår och en kollega sa att han hört att barn får ungefär 10 virusinfektioner - per termin! Det är bara att ställa in sig på mycket vab i framtiden... hoppas hon kryar på sig fort!

mammatajkon sa...

stackars alva.... inte kul när de är sjuka stup i kvarten. Men vågar du låta henne läsa sån inspirations-läsning?? (Elton har numera vilda bebin-förbud... haha)