fredag 29 oktober 2010

Min Lilla My!

Ny pyamas från Lindex. Bebbans mamma tipsade oss om att det nu finns Lilla My-pyamasar där. Jag älskar Lilla My och Alva liknar henne lite. Samma argrynka och humör ;)


Här, en glad Lilla My!


Inte ens hosta och förkylning kan hindra vår lilla klätterapa från att busa och klättra.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Herre gud så söt man kan vara då <3
farmor

Sofie sa...

Med risk för att bli tjatig, jag vet inte om min kommentar gick iväg. Men Jättesöt tjej i fin pyjamas. Jag har köpt den till Enya med, tycker det är så fint med rödvitrandigt

Caroline sa...

Ja, vilken liten klätterapa och vilken rolig bana hon har gjort till sig själv, med soffbord, soffa, kuddhög. Full rulle! Det där är alltså vad som väntar...

Lilla skrutten här är än så länge för kort för att klättra upp i soffan, men jag gissar att den tiden också kommer snart! :)

Tack för grattulationerna - ja, tänk att hon redan hunnit bli ett år, förstår inte vart tiden tagit vägen! Och nu ska hon snart börja på förskola/dagis. Lilla busan, så stor hon blivit i ett nafs! Vart tog min lilla unge vägen?! :)

Har missat att LillaMy-pyjamasen finns i rödvitrandigt också. Min lilla skrutta har den rosavitrandiga (http://caerulea.blogg.se/images/2010/pa240205_114004508.jpg) och den verkar så skön och är jättefin! Ska titta efter den rödvita med, men den kanske var slut på Lindex här...?

Ha det bra! Kramar från oss