måndag 1 februari 2010

Kvällsmys.

Eftersom att Alva inte sover längre, så kan jag och Peter ligga i sängen igen om kvällarna och titta på TV utan att störa henne. Alva var överlycklig över att få vara vaken och titta på TV med mamma och pappa i sängen med en skål TV-godis :)



Godis :)
Vid klockan 22.30 somnade hon efter en flaska välling (X i taket) och sov fram till klockan 03.30. Då var det dax för ännu en flaska välling. Hon somnade i min famn, men vaknade när jag la ner henne i sängen. Hon kunde inte komma till ro och började skrika, skrika, SKRIKA!!!! Tillslut somnade hon i min famn och jag vågade knappt lägga mig ner, men det gick bra. Sedan sov hon hos oss hela morgonen. Nu ångrar jag att jag smittade ner henne med koppor!!!!
Det kommer nya koppor varje dag och ännu fler är på väg. Ska det inte ta slut någon gång?
På onsdag har det gått en vecka. Skorporna sitter sedan kvar i flera veckor, det vet jag, men ska inte blåsorna avta snart??
Men trots allt så tycker jag att hon är jätteduktig! Hade det varit jag hade jag nog skrikit ännu värre ;)
Hoppas att pappa-Peter inte är allt för trött på jobbet idag!

5 kommentarer:

Sid sa...

Hej Alven.
Jag saknar dig massor, och min mamma gör det också. Kan du inte bli frisk nu så vi kan leka!!! Jag tycker din mamma är knäpp som ville att du skulle bli sjuk, tur att du fick tv-godis som tröst på såren. Puss från Sid

Alva sa...

Jag tycker också att mamma var dum som ville att jag skulle bli sjuk nu, och alla andra också som sa att mamma skulle passa på nu när jag är så liten. Det ska hon få fan för!

Nettis_75 sa...

Mosters lilla gullunge!!! Tänker på dig i massor. Snart är det över gumman!!! Puss puss

sara sa...

mysigt ni har det:)

Anonym sa...

Lilla söta Alven farmos lilla tjej krya på dig .puss