lördag 6 februari 2010

Hipp, hipp hurra för Alven idag!

Idag fyller Alva 7 månader! Och det firade hon med att sova hela natten, utan mat och utan skrik. 22.30 somnade hon igår kväll och vaknade 08.15 i morse med ett leende på läpparna. Så underbart skönt att få sova en hel natt. Eller nästan iallafall. Jag vaknade ju till ett par gånger när hon knölade lite och letade efter nappen, men jag behövde inte göra någonting, för hon kom till ro av sig själv. Duktiga lilla gullunge! (Natten innan var ju hemsk! Skrik och gnäll hela natten lång).

Idag har lilla familjen varit på den nya secondhandbutiken Retrå och kollat lite. Vi var även på Smålandsmotor och kollade på en bil. Sedan åkte vi och handlade lite på Maxi.

Alva har fått nya leksaker av oss i present. En nyckelpiga som hoppar när man trycker på den med färgade kulor i från Maxi 29 kr, en Brioleksak med en pingla i från BabyProffsen 49 kr, en kyckling som reser sig upp när man lägger den ner med en pingla i från Retrå 5 kr och en mat-tallrik med den vilda babyn på från Retrå 3 kr.


Alvas koppor har nu torkat till och skorporna har börjat att trilla av, så nu är hon ingen smittkälla längre. Hon har fått lite magdroppar av mig, så nu är hennes mage lite lugnare också och det känns som att allt bara kommer bli till det bättre. Hoppas det iallafall!!!!
Ikväll ska vi till Johanna och Robin och äta Pizza och titta på Melodiferstivalen. Peter och Robin ska bara spela Hockey först. Då passar väl jag och Johanna på att skvallra lite över en kopp kaffe medan våra små får leka lite med varandra.
Har just kommit hem efter 2 timmar på stan med min söta syster. Vi fikade utan pappor och bebisar och jag lovar att det kommer att bli mer sånt framöver :)
Mer egentid till oss mammor!!!!! :)
Trevlig helg!

1 kommentar:

Faster sa...

Grattis Alven. Men nu ska jag lära dig en sak. Man kan inte fira sin födelsedag en gång i månaden. Det räcker med en gång om året, och en namnsdag. Säg det till din mamma. :)