fredag 6 juli 2012

Alven fyller 3 år!

Länge, länge har Alva pratat om att hon snart fyller år. När det är sommar, när det finns smultron, när det är varmt. Nu är det sommar, varmt och det finns smultron. Nu fyller Alven 3 år!

 Vi fick sjunga "ja må hon leva'" tre gånger innan hon ville vakna.

 Alven blåser ut ljuset på snålfrukostbrickan.

 Smultron på strå och mjölk!!!






 Alva fick en sparkcykel, en klänning och leksaksmat i form av korv med bröd och hamburgare från Paddington. Hon blev jätteglad för sparkcykeln som hon sagt att hon önskat sig och tog sig en tur direkt klockan 06.00 :) Sedan var det dax att gå till dagis.

Efter dagis åkte vi till Maxi för att handla ingredienser till födesledagstårtan. Självklart ska man ha en egen liten kundvagn och äta gratisbananer när man åker och handlar på Maxi ;)

När vi kom hem från Maxi kom först mommo och sedan Nouvelle med familj på en snabbvisit. På kvällen kom även grannen Eva förbi med en present. Det blev presenter, presenter och ännu fler presenter....


 ......och så fick hon ännu fler presenter av mig och Peter......



 Från dagis fick hon ett kort.

Sedan blev det polis och tjuvjakt med nya pyamasen innan läggdax.

I morgon blir det kalas med familjen hemma hos mommo och måååfa. Då ska vi frossa på födelsedagstårta då vi inte alls hann med det idag. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE LILLA BUSUNGE, MAMMAS OCH PAPPAS ALV!

1 kommentar:

Mormor o morfar sa...

Så mysigt ni hade ordnat för lilla Alva. Smultron på strå - vilken fin idé! Flaggan och ljuset var också på plats ser vi. Så ska det vara när man fyller år! :)