tisdag 28 februari 2012

Sjukstuga!

Alven har fått jobbig hosta och feber så vi har varit hemma ett par dagar nu. Febern bara stiger och stiger men den håller sig runt 38 så jag hoppas inte att den blir ännu värre. Från 37,9 till 38,2 till dagens temp på 38,4. Stackars liten Alv.
Dessutom gör ju hennes astmamediciner att hon blir piggelin samtidigt som hon är så trött, så hon slåss mot sig själv med att orka leka och inte orka leka.

Igår åkte vi till apoteket för att lösa ut lite mer medicin och så tog vi en liten sväng förbi Tiger för att kika lite. Alven hittade en klocka som hon gärna ville ha, så den fick hon i sjukpresent. 40 kr kostade den. En fullt fungerande klocka med ett armband i gummi med söta djur på.
Hon blev jätteglad för sin klocka och visade stolt upp den för alla vi mötte på vägen ut till bilen.

Hemma underhåller vi oss med böcker, filmer och musik, där i mellan sover vi.
Nu hoppas jag på att hon snart ska bli feberfri igen så vi slipper vara hemma mer nu. Det börjar bli lite tråkigt för oss båda. Alva frågar om dagis och säger att hon vill gå dit. Stackarn, men det är ju roligt att hon trivs på sitt dagis :)





I lördags kom våra snälla grannar hem från Thailand och med sig hade de ett jättefint Mimmi-diadem som blinkar till Alven.





Mammas Mimmi ;)

1 kommentar:

Mormor sa...

Å vilka fina presenter. Vilka snälla grannar ni har och vilken snäll mamma som köper sjukpresent. Sjukpresenter ska man ha så klart! :)